Nu esti logat

Intra in cont

Termeni si conditii

Acest site este detinut de S.C. Haine Pentru Tine S.R.L., societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la O.N.R.C. cu nr. J23/3445/2019, avand cod fiscal 35123260, cu sediul in Soseaua Curtea Domneasca, nr. 27, Domnesti, judetul Ilfov si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

Termenii și Condițiile se aplică tuturor tranzacțiilor dintre Haine Pentru Tine SRL, (denumit în continuare “Haine Pentru Tine” sau “Vânzător”) și Utilizator/Client în versiunea valabilă în momentul efectuării unei tranzacții în magazinul online https://www.hainepentrutine.ro .

Reguli Generale pentru folosirea magazinului online  Haine Pentru Tine

Magazinul online poate fi folosit doar de către persoanele care au vârsta peste 18 ani.

Odată cu înregistrarea pe site, iți dai acordul pentru a-ți transfera datele personaele. Solicităm consimțământul pentru a-ți procesa datele, iar în lipsa acestuia nu se poate folosi magazinul online. Tipul și modul de prelucrare a datelor personale sunt explicate in Politica de confidențialitate,

Prețuri

Toate prețurile produselor din magazinul oline sunt exprimate în LEI și includ tva. Adițional, există costul de transport, acesta putând fi influențat de valoarea comenzii sau metoda de livrare. Aceste costuri sunt exprimate separat de valoarea produselor.

Vânzătorul și clientul își exprimă acordul pentru acest preț. După finalizarea comenzii, valoarea acesteia nu poate fi schimbată, chiar dacă Vânzătorul decide ulterior să reducă sau să mărească prețurile produselor expuse în magazinul online.

Individual de această regulă, Vânzătorul își rezervă dreptul legal de a modifica prețurile produselor din magazinul online, să ofere discounturi sau să adauge produse noi în ofertă.

Modificări ale Termeniilor și Condițiilor

Vânzătorul este îndreptățit să modifice Termenii și Condițiile unilateral dacă este necesar să se adapteze modificărilor aduse cadrului juridic sau tehnic.

Haine pentru tine © 2023 | Web Design by IT eXclusiv